DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Başarılı Öğrencilerini Gururlandırdı

Yayınlanma Tarihi: 24 Aralık 2014, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İşletme ve Ekonomi Fakültesi 2013 – 2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde başarılı olan öğrencilerini Yüksek Şeref ve Şeref sertifika belgeleri ile taçlandırdı. DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi'nde eğitim alan 247 Yüksek Şeref ve 246 Şeref öğrencisi, sertifikalarını DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen, Mali İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih Katırcıoğlu, İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Mustafa Besim, bölüm başkanları ve fakülte öğretim elemanlarından aldılar.

DAÜ Prof. Dr. Mehmet Tahiroğlu Salonu'nda gerçekleştirilen söz konusu sertifika töreninde konuşan Doç. Dr. Besim, Fakülte hakkında bilgiler vererek başarılı olan öğrencilerini tebrik etti. Prof. Dr. Sözen ise gerçekleştirdiği konuşmasında öğrencilere hayatlarındaki başarı hedefleri konusunda kısa öğütler verip başarılı olan öğrencileri tebrik etti. Prof. Dr. Sözen başarı sertifikası almaya hak kazanan tüm öğrencilere hayatları boyunca başarılarının devam etmesi temennisinde de bulundu.