Jessica Gemayel - DAÜ Mezunları Dünyanın Her Yerinde Başarıyı Yakalamaya Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi: 5 Şubat 2015, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2014 yılı İşletme ve Ekonomi Fakültesi, İşletme Bölümü yüksek lisans mezunu Jessica Gemayel Beyrut'ta faaliyet gösteren Lübnan Federal Bankası'nın Pazarlama ve Halkla İlişkiler Bölümü Başkanlık görevini başarıyla sürdürüyor. Lisans eğitimini Fransa'da tamamladıktan sonra yüksek lisans eğitimi için DAÜ'yü tercih ettiğini belirten Gemayel, DAÜ'de İşletme ve Finans programlarının verdiği yüksek standartlardaki eğitimden oldukça etkilenerek DAÜ'yü tercih ettiğini bildirdi.

DAÜ'den mezun olduktan sonra şu an çalışmakta olduğu bankaya başvurduğunu dile getiren Gemayel, bankanın Pazarlama ve Halkla İlişkiler Bölümü'nün kendisi tarafından kurulup geliştirildiğinin de altını çizdi. Pazarlama, müşteri servisleri, markalaşma, iletişim ve halkla ilişkiler alanında bankanın tüm ilgili stratejilerini planlama, geliştirme, uygulama ve gözlemlemeden sorumlu olduğunu dile getiren Gemayel, aynı zamanda bankanın tüm yayınlarının editörlüğü, tasarımı, üretimi ve dağıtımından da sorumlu olduğunu vurguladı.

DAÜ'nün uluslararası standartlarda yüksek kalitede eğitim veren bir üniversite olduğunun altını çizen Gemayel, çok kültürlü bir ortamda aldığı kaliteli eğitimi başka bir eğitim kurumunda alabileceğine inanmadığını dile getirdi. DAÜ'de aldığı eğitimin iş hayatında elde ettiği başarıda büyük rol oynadığına dikkat çeken Gemayel, iş hayatında gerekli olan ekstra bilgi ve becerileri DAÜ eğitimi ile pekiştirdiğini ve kendisine olan güvenin DAÜ'de aldığı eğitim ile arttığını vurguladı.