Skip Navigation LinksAnnouncements

Uzaktan Eğitim

Yayınlanma Tarihi: 20 Mart 2020, Cuma

Değerli İşletme ve Ekonomi Fakültesi Öğrencilerimiz,

20 Mart 2020 tarihinde yapılan Üniversite Senatosu toplantısında, 30 Mart 2020 tarihinden itibaren Üniversitemizde uzaktan eğitim uygulamasına başlanmasına karar verilmiştir. Uzaktan eğitim uygulamasına katılabilmek için ‘öğrencinumaranız@emu.edu.tr’ şeklinde belirlenmiş olan Microsoft 365 elektronik posta hesaplarınızı aktif hale getirmeniz gerekmektedir.

Uzaktan eğitim kapsamında verilecek olan dersler Microsoft Teams uygulaması üzerinden verilecektir. Microsoft Teams kullanmak için Microsoft Office 365 hesabınızı kullanmanız gerekecektir. Microsoft 365 kullanarak online derslere katılabilir, ders notlarınızı kaydedebilir ve derslerinize interaktif şekilde katılabilirsiniz.

Bu yüzden sizlerden elektronik posta hesaplarınıza bir an önce bağlanmanızı istiyourz. Böylece Üniversite Yönetimi ve hocalarınız tarafından göderilen mesajlara da kolayca ulaşabileceksiniz. Eğer halihazırda kampüs içinde intenete bağlanmak için “Eduroam” wifi kullanıyorsanız, aynı şifre elektronik posta hesabınız için de geçerlidir.

Eğer şifrenizi bilmiyorsanız lütfen emucc-support@emu.edu.tr adresine bir mesaj yollayın.

Microsoft 365 hesabınıza bağlanmak konusunda ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıda verilen sayfayı ziyaret edin: https://fbe.emu.edu.tr/tr/hakkimizda/haberler-etkinlikler-duyurular/duyurular?pid=213&t=dau-ogrencileri-icin-cok-onemli-duyuru-office-365-e-posta-hesaplari-ve-sanal-ogrenme-ortami