4. ECOBUS FESTİVALİ

Yayınlanma Tarihi: 1 Kasım 2019, Cuma

İşletme ve Ekonomi Fakültesi, 31 Ekim Perşembe günü 4. ECOBUS festivalini düzenledi. Bu yıl festivalin teması 'İklim Değişikliği' olarak belirlendi. Festival boyunca, öğrenciler, DJ performansı eşliğinde, çeşitli şarkı söyleme, dans, resim çizme gibi yarışmalar ve performanslar ile eğlenceli saatler geçirdi. Eğlencenin yanı sıra, öğrenciler sosyal sorumluluk projelerine de katkıda bulundular. Eski kitaplarını yeniden kullanılması için diğer öğrenciler ile paylaştılar, elde ettikleri geliri bağışlamak üzere çeşitli bitkiler sattılar.

Yarışma kazananlarına madalyaları ve hediyeleri Fakülte Dekanı Prof. Dr. Seldjan Timur tarafından verildi. Konuşmasında, Prof. Timur, performans gösteren tüm öğrencileri ve yarışmaları kazanan öğrencileri tebrik etti. Ayrıca, festivale sağladıkları tüm katkılarından dolayı öğrenci kulüplerine, öğrencilere ve fakülte personellerine teşekkürlerini iletti.

ECOBUS festivali, İşletme ve Ekonomi Fakültesi mevcut öğrencileri ve şu anda İngilizce Hazırlık Okulu'nda eğitim gören ve ilerleyen dönemlerde fakülte bünyesindeki ilgili bölümlerine geçecek olan öğrencileri için, fakülte akademik ve yönetsel personeliyle buluşma fırsatını da vermiştir. 4. kez düzenlenen ECOBUS festivali herkes tarafından ilgi ve coşkuyla karşılandı.

5. ECOBUS Festivali'nde görüşmek üzere…

Daha fazla resim için tıklayınız