LEFKOŞA TÜRKÇE YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Yayınlanma Tarihi: 26 Ocak 2023, Perşembe

İşletme ve Ekonomi Fakültesi tarafından 2012-2013 Akademik Yılı’ndan bu yana Lefkoşa’da Türkçe olarak yürütülen programlara yeni dönemde öğrenci kabulüne devam ediyor.

Kamu, özel sektör veya bankacılık alanlarında hem akademik hem de sektörel bilgi donanımına sahip eğitim kadrosu tarafından yürütülen dersler söz konusu alanlarda kendini geliştirmek isteyenlere fırsatlar sunuyor.

Lefkoşa’daki dersler hafta içi 18:00–21:00 saatleri arasında Atatürk Öğretmen Akademisi’nde verilecek.

Başvurmak İsteyenler Ne Yapmalı?

Yüksek Lisans Programlarına çevrimiçi başvuru için >> Online Application & Registration | Eastern Mediterranean University (EMU), Cyprus

Başvuru, programlar ve ücretler ile ilgili detaylı bilgi >> Institute of Graduate Studies and Research - EMU

Programlar hakkında detaylı bilgi >> Lefkoşa Programları | İşletme ve Ekonomi Fakültesi - DAÜ (emu.edu.tr) ve

DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi 630 1281 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.