Yüksek Şeref ve Şeref Sertifikası Töreni

Yayınlanma Tarihi: 14 Kasım 2018, Çarşamba

İşletme ve Ekonomi Fakultesi 2017 – 2018 Bahar Dönemi’nde Yüksek Şeref ve Şeref listesine girmeye hak kazanan öğrencilere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. "Prof.Dr Mehmet Tahiroğlu" Salonun’da gerçekleştirilen törene, üniversite yönetimi, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Yüksek Şeref ve Şeref Sertifika Töreni’nin açılış konuşmasını yapan Fakulte Dekanı Prof. Dr. Eralp Bektaş başarılı öğrencileri tebrik ederek başarının devam ettirilmesinin önemine dikkat çekti ve öğrencilerden başarılarını geliştirerek sürdürmeleri beklentisini dile getirdi.  Eğitim süresince sosyal aktivitelerin eğitim hayatına katkılar sağladığını da dile getiren Bektaş, üniversitenin öğrencilere bu anlamda bir çok imkan sunduğunu dile getirdi. Açılış konuşmasından sonra Yüksek şeref ve Şeref sertifikası almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları takdim edildi.

Daha fazla resim için tıklayınız