Economics Departments Ranked 10 by Eduniversal Ranking 2019 in Eurasia and Middle East

Yayınlanma Tarihi: 31 Temmuz 2019, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi Ekonomi Bölümü "2019 yılı Eduniversal sıralamasında Dünya'nın En İyi Yüksek Lisansı" seçilerek başarılarına yenisini eklemiş oldu.

DAÜ, dünya çapında birçok üniversiteyi gerisinde bırakarak, Haziran 2019'da Eduniversal Grubu tarafından ilan edilen Avrasya ve Orta Doğu'daki Ekonomi bölümü sıralamalarında ilk 10'da yer aldı.

Eduniversal, bir dizi kurumlar içerisinde akademik güçleri tanımlar ve teşvik eder. Eduniversal'in geniş çapta tanınan akademik sıralaması, web siteleri ve hizmetlerin küresel bir ekosistem merkezidir. Bu şekilde, Eduniversal En İyi Master ve MBA sıralaması, öğrenciler ve firmalar tarafından bir okulun kalitesini, aynı zamanda bir programın ve mezunlarının kalitesini belirlemek için en sık kullanılan gerçek bir bilgi kaynağıdır.

2019 Eduniversal Sıralaması hakkında geniş bilgi aşağıdaki web sitesinden edinilebilir: