Kariyer Kahvesİ

Yayınlanma Tarihi: 18 Mayıs 2023, Perşembe
Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (DAÜ-MİKA) tarafından düzenlenen “11. Uluslararası Kariyer Günleri” kapsamında İşletme ve Ekonomi Fakültesi tarafından 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü, 10:00 – 12:00 saatleri arasında İşletme ve Ekonomi Fakültesi bahçesinde “Kariyer Kahvesi” etkinliği düzenlendi. Etkinlik açılışına DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Aktuğlu ve Prof. Dr. Deniz İşçioğlu, İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Besim, öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Öğrencileri iş dünyası ve piyasalarla tanıştırmak, iş ve staj imkanı yaratarak kariyer planlamalarına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen “Kariyer Kahvesi” etkinliğine 25 firma katılım gösterdi.