ICBFP'2023 - 7. Uluslararası Bankacılık ve Finans Perspektifleri Konferansı

ICBFP
Yayınlanma Tarihi: 2 Ekim 2023, Pazartesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Bankacılık ve Finans Bölümü, Garanti BBVA sponsorluğunda 19-20 Ekim tarihlerinde “7. Uluslararası Bankacılık ve Finans Perspektifleri Konferansı" düzenleyecek.

Konferansta; genelde ekonomi, özelde finans piyasalarının dalgalı olduğu dönemlerde, merkez bankalarının uygulaması gereken etkin para politikaları, volatilite modelleri, gözetim ve denetimin önemi, İslam bankacılığı, mikro finans ve sermaye piyasasıyla ilgili konuların yanı sıra; şirket finansmanı, kriz yönetimi ekonomik kalkınma ve enerji ekonomisi gibi konular da ele alınacak.

Konferansın ilk gününde açılış konuşmalarının ardından akademisyen EM Normandie Business School, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Prof. Dr. Sabri Boubaker sunum gerçekleştirecek.

Davetli Açılış Konuşmacıları

Prof. Dr. Sabri Boubaker

Professor of Finance

Dean at EM Normandie Business School (UAE)

Prof. Dr. Arman Eshraghi

Professor of Finance

Cardiff Business School (UK)

Önemli Tarihler

Özet/Bildiri Gönderimi için Son Tarih: 10 Ekim 2023

Kayıt için son tarih: 15 Ekim 2023

Konferans Günleri: 19-20 Ekim 2023

Konferans detaylarına https://icbfp.emu.edu.tr/en linkinden ulaşılabilmektedir.